FAG ležajevi, CODEX ležajevi, SKF ležajevi, Timken ležajevi, KBS ležajevi

Ležajevi

Distribuiramo najveće svetske brendove iz domena kotrljajućih ležajeva na domaćem tržištu. Na lageru imamo veliki broj pozicija koje nam omogućavaju brzu isporuku. U našoj ponudi se nalaze FAG ležajevi, CODEX ležajevi, SKF ležajevi, Timken ležajevi, KBS ležajevi, NSK ležajevi, kao i ležajevi manje poznatih proizvođača sa istoka.

SKF Ležajevi

SKF je vodeći svetski snabdevač proizvodima, rešenjima i uslugama u oblasti kotrljajućih ležajeva i zaptivki. Osnovne kompetitivne prednosti obuhvataju tehničku podršku, usluge u održavanju, praćenju stanja i obukama. SKF takođe drži rastuću i važnu poziciju u tržištu linearnih proizvoda, visoko preciznih ležaja, obradnih vretena, usluga reparacija obradnih vretena za mašinsku industriju, sistema podmazivanja i dokazani je proizvođač čelika za ležaje.

FAG Ležajevi

Koncern FAG je organizovan po divizijama. Upravljanje pojedinačnim područjima u koncernu, nezavisno od njihove pravne povezanosti sa samim koncernom, odvija se preko vodećih operativnih društava kao što su: FAG Automobiltechink AG, FAG Industrijski ležaji i servisi, Barden korporacija, FAG komponente AG. Servisno preduzeće FAG Corporate Services GmbH pruža sveobuhvatne servisne usluge na području personalne ekonomije kao i sedišnog i tzv. Facilitz menagment-a, kako društvima, tako i trećim licima odnosno kupcima.

TIMKEN Ležajevi

Gde god je pokret, naćićete TIMKEN ležaj u akciji, Timken je jedan od najvećih svetslih proizvođača visoko preciznih ležajeva i povezanih proizvoda kao i aluminijuma i čelika. Timken operiše u 27 država na 6 kontinenata, zapošljava preko 25000 ljudi, koji su posvećeni poboljšanju kvaliteta proizvoda.

CODEX Ležajevi

Visok kvalitet roba i usluga, poštovanje rokova isporuka, stalno proširenje asortimana, želja za dugoročnim kvalitetnim poslovanjem vizije za stabilan rast i razvoj, glavni su razlog uključivanju naše firme u CODEX grupu. Veliki broj pozicija ležajeva na lageru.

KBS Ležajevi

Distribuiramo ležajeve istočnog proizvođača KBS Bearings. KBS ležajevi koji su po ceni daleko pristupačniji a sa kvalitetom samih ležajeva su na nivou standarda.

Prodaja ležajeva ostalih proizvođača

Pored gore pomenutih robnih marki ležajeva koje distribuiramo, u našem distributerskom programu imamo i druge jeftinije robne marke istočnih proizvođača.

fbq('track', 'ViewContent');